Drijfhout De muziek van de zee, de muziek van het eiland!
Home Drijfhout Winkel Agenda Nieuws Muziek Locaties Contact Links
 
Drijfhout Nieuwsbrief
Drijfhout verstuurd regelmatig een nieuwsbrief met informatie over optredens, nieuwe cd's, tournee's etc.. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? stuur um email adres naar info@drijfhout-vlieland.nl
24 maart CD Presentatie Wantij (februari '18)
Zaterdag 24 maart presenteren we onze nieuwe cd Wantij. 20.30 uur is iedereen van harte welkom in de Reddingbootschuur. Entree is gratis, maar wel graag vooraf even reserveren, er is maar beperkt plaats in de Reddingbootschuur. Deze avond spelen ook alle gastmuzikanten mee die aan deze cd hebben meegewerkt.
Agena 2018 Podium Vlieland en Reddingbootschuur (januari '18)
Ook in 2018 hebben we weer een rijk gevulde agenda met optredens in de Reddingbootschuur en Podium Vlieland. Reserveren is vanaf heden mogelijk door een mailtje te sturen naar info@drijfhout-vlieland.nl data zie agenda

30 december: De Vlielandse Oudejaarsconference (november '16)
Het is inmiddels een traditie, op de een na laatste dag van het jaar neemt Drijfhout het nieuws van afgelopen jaar door aan de hand van hun eigen liedjes. Hoewel die soms al generaties oud zijn blijken ze elke keer weer verrassend actueel. De beelden die achter hun geprojecteerd worden maken het compleet. 30 december 20.30 uur Podium Vlieland, reserveren kan per E mail of bel 0562-451154

Extra materiaal online (april '14)
Wat doen twee muzikanten als ze de beschikking hebben over een eigen studio? Juist, veel meer opnemen dan ze ooit op cd kunnen uitbrengen. Al dat materiaal wat nooit eerder op cd is verschenen komt komende tijd online te staan. Te downloaden via onze cd baby pagina, via iTunes of te beluisteren via spotify. Zonde om het op de plank te laten liggen. Momenteel staan er twee extra cd's online. "De Brand van 1666" en "Songs of the old Sailors". Beluister het eens en geniet er van! (download hier)

Dwalen en Struinen: nu in de webshop! (maart '14)
De nieuwe cd Dwalen en Struinen is vanaf heden te bestellen in onze webshop. Drijfhout dwaalt over het eiland, de wadden en wereld zeeën, immer struinend naar mooie verhalen en muziek. Resultaat: Er word gezongen over het eilandleven in nieuwe en hele oude liedjes. Er wordt gedanst op lang vergeten melodieën, er wordt gewerkt op eeuwenoude werkliederen. De ultieme eilandsfeer vastgelegd op een prachtige CD incl. boekje met alle songteksten.

Nieuwe webshop (januari '14)
We hebben een gloed nieuwe webshop in gebruik genomen. Vanaf heden is het nog makkelijker om te bestellen en te betalen. (en ook voor ons zelf is één en ander een stuk makkelijker geworden) neem eens een kijkje in onze mooie collectie cd's en boeken.

 

Drijfhout Waddengoud! (augustus 2011)
Op 22 augustus kregen we uit handen van Burgemeester Yorick Haan van Vlieland als eerste kunst en cultuur instelling het Waddengoud certificaat uitgerijkt. Dit gebeurde in restaurant de Dining die eveneens gecertificeert werd. Ook werd er nog gevaren met de schoener avontuur, de derde die het certificaat kreeg uitgerijkt. Waddengoud het het keurmerk voor duurzame producten en diensten uit het waddnegebied. Het keurmerk is een waardering voor de inzet van Drijfhout op gebied van behoud van traditionele muziek.