Drijfhout De muziek van de zee, de muziek van het eiland!
Home Drijfhout Winkel Agenda Nieuws Muziek Locaties Contact Links
 

Drijfhout geeft gedurende het hele jaar optredens op Vlieland. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste locaties waar u Drijfhout kunt vinden.

Podium Vlieland
Drijfhout maakt elk jaar speciaal voor Podium Vlieland een muziektheater voorstelling.
Meer informatie hierover vindt u hier.

Gallerie de Reddingbootschuur
Dit monumentale pand is gebouwd in 1894 en de sfeer die er hangt, is nog als toentertijd. Het is net of de reddingsboot net is uitgevaren. Drijfhout speelt hier in juli en augustus elke zaterdag, overige data zie agenda. Meer informatie vindt u hier

Avondtocht Vliehors Expres
Tijdens de avondtochten van de Vliehors Expres geeft Drijfhout een prachtig concert bij het drenkelingenhuisje op de Vliehors. Juli t/m augustus van dinsdag t/m donderdag. U vindt hier meer informatie

Hotel Zeezicht
Van mei tot september geeft Drijfhout zomeravondconcerten op het verwarmde overdekte terras van Hotel Zeezicht. Met uitzicht op het wad en kaarsjes op tafel zijn dit buitengewoon sfeervolle concerten. Kijk in de agenda voor de juiste data.

Daarnaast spelen we regelmatig in andere horecagelegenheden op Vlieland. Deze data vindt u op onze agenda. Als u op Vlieland bent vindt u actuele data in De Uitkrant, gratis verkrijgbaar bij o.a. VVV, receptie van hotels en campings. Ook worden al onze optredens aangekondigd op de publicatie borden in en om het dorp.

Voor data en tijden kunt u altijd onze agenda raadplegen

Drijfhout boeken voor een concert op locatie? neem contact op!