Drijfhout De muziek van de zee, de muziek van het eiland!
Home Drijfhout Winkel Agenda Nieuws Muziek Locaties Contact Links
 
Drijfhout is al vele jaren een begrip op Vlieland. De, veelal zelf geschreven, liedjes en traditionele eiland muziek van Drijfhout en de sfeer op het eiland passen als geen ander bij elkaar. De ruwe, vrolijke, romantische, nostalgische en stoere liederen worden op onnavolgbare wijze met sterke verhalen aan elkaar gesmeed. Of het nu is op de Vliehors tijdens een avondtocht bij kampvuur, in het theater Podium Vlieland, midden in de natuur, op het strand of bij de openhaard in uw vakantie huisje; Drijfhout maakt uw verblijf op het eiland onvergetelijk (en tijdens de optredens aan de wal krijgt u onmiddellijk zin op eens lekker uit te gaan waaien op Vlieland!!)
Ger Lamerus zingt en speelt gitaar, trekzak en tin whistle

Ger is geen onbekende in de wereld van de folk muziek. Ger is dichter, schrijver en componist. Vele teksten en deunen zijn ontsproten aan zijn fantasie, geïnspireerd door de natuur en het spel van de elementen op Vlieland. De liedjes die hij maakte worden inmiddels door vele zangers, bands en shantykoren gezongen. Ger speelde voorheen in groepen als Kalis, Irish Stew en de Tientooners.
E-mail Ger
   

Nils Koster zingt en speelt, viool, gitaar, trekzak en mandoline

Nils is muzikant in hart en nieren. Afgestudeerd als muziekdocent aan het conservatoruim van Utrecht. In het dagelijks leven op Vlieland is hij naast musicus kaasmaker en eigenaar van de Vlielander Kaasbunker. De Vlielander zeewierkaas is zijn bekendste product. Daarnaast is Nils dirigent van Vlielands fanfare en het zeevrouwenkoor De 3 gepasseerd.
website Nils Koster
E-mail Nils